Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatjes vacatures

Je wilt wat meer weten over het Maatjeswerk. Wellicht ken je ook Maatjes in jouw omgeving. Wil je graag verder ontdekken of Maatjeswerk ook iets voor jou kan zijn. Bekijk dan de vacatures. Natuurlijk kun je ook even contact opnemen met ons. Graag vertellen we je verder hierover.

Fietsmaatje gezocht

Activiteiten & Begeleiding

Voor een dame die met de Hand - bike wil oefenen voor een fietsevenement zoekt Evenmens een maatje. Mevrouw woont in het buitengebied van Heino. 

Vrijwilliger Individuele aandacht

Activiteiten & Begeleiding
Samen & Ontmoeten

Als vrijwilliger individuele aandacht biedt u één-op-één begeleiding aan een bewoner tijdens een activiteit. De activiteit sluit aan bij de interesse en wens van onze bewoner. Vaak is het mogelijk de interesse en wens van de bewoners te koppelen aan die van u als vrijwilliger. U kunt hierbij denken aan wandelen, schilderen, fotograferen, praten, muziek luisteren, spelletje doen enz.

Maatje gezocht voor het weekend

Activiteiten & Begeleiding

Maatje gezocht voor een spelletje, voor een kopje koffie of om even het dorp mee in te gaan. Ze zoekt het liefst iemand voor in het weekend zodat ze na het weekend wat te vertellen heeft over haar weekend.

Samen sporten of naar paardenconcours

Activiteiten & Begeleiding

Maatje om samen mee te sporten. Hij houdt van hardlopen. Vindt het belangrijk om met leeftijdgenoten om te gaan en is een gezellige prater. Ook lijkt het hem leuk om samen naar paardenconcours te gaan.

Canasta spelen

Activiteiten & Begeleiding

Mevrouw zoekt één of drie maatjes om samen een kaart spel te spelen. Het gaat om het kaartspel Canasta. Kent u het spel niet, dan kan mevrouw u dit uitleggen.
Ze vindt het gezellig om dit met één of meerdere dames met een kopje thee erbij te spelen.

Meneer met dementie zoekt maatje

Activiteiten & Begeleiding

Meneer zoekt een maatje om samen mee te schilderen, luisteren naar muziek en in gesprek te gaan over werktuigbouwkunde. Hij is enthousiast en vriendelijk in contact en zou het gezellig vinden om samen met iemand op te trekken.