Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatjes vacatures

Je wilt wat meer weten over het Maatjeswerk. Wellicht ken je ook Maatjes in jouw omgeving. Wil je graag verder ontdekken of Maatjeswerk ook iets voor jou kan zijn. Bekijk dan de vacatures. Natuurlijk kun je ook even contact opnemen met ons. Graag vertellen we je verder hierover.

Plaats

Samen even een blokje om..

Activiteiten & Begeleiding

Mevrouw woont in Heino, ze heeft dementie en woont samen met haar man. Om de situatie zo lang mogelijk voor iedereen leefbaar te houden zou het voor haar man prettig zijn als er iemand op zaterdag met mevrouw is een ommetje wil maken, samen de krant wil lezen en gewoon wat gezelschap te bieden. Hierdoor kan haar man even weg, voor bijvoorbeeld een boodschapje, even naar het postkantoor, en soms even sporten. 

 

Wil jij op woensdagmiddag bij mevrouw zijn voor gezelschap en tegelijkertijd haar partner ontlasten?

Samen & Ontmoeten

Wil jij op woensdagmiddag bij mevrouw zijn voor gezelschap en tegelijkertijd haar partner ontlasten?

Voor een oudere mevrouw met dementie uit Heino zijn we op zoek naar een vrijwilliger die bij mevrouw kan zijn, ter ontlasting van haar partner. Het gaat om de woensdagmiddag, aangezien meneer dan zijn eigen vrijwilligerswerk heeft. Je biedt mevrouw gezelschap en indien nodig help je met het opzetten van haar breiwerk.