Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatjes vacatures

Je wilt wat meer weten over het Maatjeswerk. Wellicht ken je ook Maatjes in jouw omgeving. Wil je graag verder ontdekken of Maatjeswerk ook iets voor jou kan zijn. Bekijk dan de vacatures. Natuurlijk kun je ook even contact opnemen met ons. Graag vertellen we je verder hierover.

Luisterend oor

Samen & Ontmoeten

Heb jij een luisterend voor een Mw. van 51 jaar, veel meegemaakt in haar leven, veel lichamelijke beperkingen, veel pijn, komt bijna niet de deur uit en zoekt iemand om haar verhaal kwijt te kunnen, maar ook om eens iets anders van iemand te horen. Heb jij een luisterend oor, maar ook wat te vertellen meld je aan ....

Mw. woont in Raalte Noord 

Samen er op uit

Activiteiten & Begeleiding
Samen & Ontmoeten

Mw is 81 jaar, lichamelijk beperkt, rolstoel afhankelijk. Wil graag met iemand er op uit samen een een rondje maken. Mw gaat dan met de scootmobiel, wil jij met haar meefietsen  en wat gezelligheid brengen ?

Mw woont in het centrum van Raalte.

Plezier in Heino

Samen & Ontmoeten

J is 63 jaar en geboren en getogen in Heino. Door allerlei lichamelijke klachten is ze flink achterop geraakt in haar gewone doen. Daar heeft ze nu wat ondersteuning bij nodig. Ze wil weer naar buiten, een kopje koffie drinken, een wandeling maken, lekker kletsen.

J is op zoek naar een leeftijdsgenoot die 1 x in de 2 of 3 weken met haar een middag plezier heeft in het leven.

Zwemmaatje

Activiteiten & Begeleiding
Sport & Spel

Helpen bij aan- en uitkleden bij het zwemmen op zaterdagochtend voor een mevrouw van 57 jaar met een lichamelijke beperking.