Overslaan en naar de inhoud gaan

Maatjes vacatures

Je wilt wat meer weten over het Maatjeswerk. Wellicht ken je ook Maatjes in jouw omgeving. Wil je graag verder ontdekken of Maatjeswerk ook iets voor jou kan zijn. Bekijk dan de vacatures. Natuurlijk kun je ook even contact opnemen met ons. Graag vertellen we je verder hierover.

Kleine moeite, groot plezier! Vriendendiensten zoekt maatjes!

Activiteiten & Begeleiding

Als Maatje spreek je regelmatig af met je eigen deelnemer om koffie te drinken, te kletsen of om samen iets te ondernemen, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, of een museum bezoeken.
Onze deelnemers wonen zelfstandig in de gemeente Deventer, Olst/Wijhe of Raalte. Voor een volwassen man zoeken wij een maatje om voor de lange avonden en weekenden samen leuke dingen te ondernemen.

Mantelzorg Maatje

Activiteiten & Begeleiding

Samen kaartjes maken en een luisterend oor hebben!

Iets voor jou?

Voor een gezellige dame die mantelzorger is en zelf lichamelijk beperkt is zoeken wij een Mantelzorg Maatje.

Fietsmaatje gezocht

Activiteiten & Begeleiding

Voor een dame die met de Hand - bike wil oefenen voor een fietsevenement zoekt Evenmens een maatje. Mevrouw woont in het buitengebied van Heino. 

Vrijwilliger Individuele aandacht

Activiteiten & Begeleiding
Samen & Ontmoeten

Als vrijwilliger individuele aandacht biedt u één-op-één begeleiding aan een bewoner tijdens een activiteit. De activiteit sluit aan bij de interesse en wens van onze bewoner. Vaak is het mogelijk de interesse en wens van de bewoners te koppelen aan die van u als vrijwilliger. U kunt hierbij denken aan wandelen, schilderen, fotograferen, praten, muziek luisteren, spelletje doen enz.

Samen het dorp Raalte in wandelen voor een boodschap!

Activiteiten & Begeleiding

Voor een mevrouw in het centrum zoeken wij een maatje die samen met haar een stukje wil wandelen. Samen het dorp inlopen voor een boodschap of een kopje koffie drinken. Mw. heeft geheugen problemen maar houdt van gezelligheid. Ben jij het maatje die mevrouw wat afwisseling in de week kan bieden. Heb je belangstelling, neem vrijblijvend contact met ons op!

Maatje gezocht voor het weekend

Activiteiten & Begeleiding

Maatje gezocht voor een spelletje, voor een kopje koffie of om even het dorp mee in te gaan. Ze zoekt het liefst iemand voor in het weekend zodat ze na het weekend wat te vertellen heeft over haar weekend.

Samen sporten of naar paardenconcours

Activiteiten & Begeleiding

Maatje om samen mee te sporten. Hij houdt van hardlopen. Vindt het belangrijk om met leeftijdgenoten om te gaan en is een gezellige prater. Ook lijkt het hem leuk om samen naar paardenconcours te gaan.

Canasta spelen

Activiteiten & Begeleiding

Mevrouw zoekt één of drie maatjes om samen een kaart spel te spelen. Het gaat om het kaartspel Canasta. Kent u het spel niet, dan kan mevrouw u dit uitleggen.
Ze vindt het gezellig om dit met één of meerdere dames met een kopje thee erbij te spelen.